Skip to main content

Nadja og Renes bryllup Mustang

Jeg kan stadig tydeligt huske den dag Nadja skrev til mig for at booke mig som bryllupsfotograf. Det var den samme dag, hvor jeg for første gang så et afsnit af De Unge Mødre og læste om Nadjas gribende historie. Det var også den dag, hvor jeg valgte at holde mig væk fra alle de artikler og videoer som findes på nettet og som prøver at udstille det unge par.
Jeg ville selv lære Nadja og Rene at kende og fortælle deres historie på en anderledes måde.
Nu vil jeg gerne vise min egen fortælling af Nadja og Rene, som har givet mig tilladelse til at dele det sammen med jer. Det var et fantastisk bryllup. Et bryllup fyldt med kærlighed til livet, som må kæmpes hårdt for. Tusind tak fordi jeg måtte være med og opleve det.

Lea / Memorable

Memorable

Leave a Reply