Bryllupsalbum

385_A7A0220
Memorables bryllupsalbummer er en genopfindelse af et tusind år gammelt element, bogen, og et forsøg på at give denne dens rigtige værdi tilbage, i en verden der præges af digitale minder.

Det er så smukt at kunne vise billederne fra den store dag til familie og venner – bryllupsalbum har virkelig flyttet sig fra at være noget som vi har gemt i skabet, til et livstils produkt som står på vores bogreol eller sofabord og som vi ofte visuelt nyder.

Som fotograf kan jeg kun råde mine kommende brudepar i at inkludere et bryllupsalbum i jeres kommende budget.
Et flot bryllupsalbum er en vigtig investering for alle brudepar, som vil få glæde af dem i mange år fremover.

Memorable samarbejder kun med de dygtigste kundståndværker og bogbindere der findes. Alle vores bryllupsalbummer er unika og bliver produceret i Italien, som har en lang tradition for ægte kunsthåndværk og tidsløs design.

I vil blive introduceret til vores bryllupsalbummer allerede i vores første møde, hvor I vil kunne opleve bøgerne med alle sanser. Alle vores bryllupspakker inkluderer et eftermøde, hvor fotografen kan guide brudeparret i de uendelige mange muligheder og skræddersy bogen efter jeres ønsker.

Hos Memorable har I mulighed for at bestille for et mindre beløb “Parent books” og “Pocket books”. Både Parent og Pocket books indeholder det samme antal billeder og design, som jeres oprindelig bryllupsalbum og er kan anbefales som gave til forældre, bedsteforældre og bedste venner/veninder.

165_A7A9418
Parent books
Den bedste gave til jeres familie

Parent books er en kopi af jeres bryllupsalbum og er meget populære julegaver til forældrene efter brylluppet.

Parent books kan fås i størrelse:

  • 20×30 cm
  • 15×20 cm
  • 10×13 cm

Vejledende pris for 1 kopi 30×20 cm eller 2 kopier 20×15 cm eller 4 kopier 13×10 cm: 1500 kr inkl. moms og levering

Pocket books
I vil aldrig skilles med dem.

Pocket books er utrolig lækre. Det er simpelthen alt for uimodståeligt, at kunne gå rundt med en lille nøjagtig kopi af jeres bryllupsalbum i jeres taske eller pung.
Pocket books tilbyder en fantastisk chance for at takke de tætteste venner, som virklig gjorde en forskel på jeres store dag.

Pocket books kan fås i tre versioner:

  • 9 kopier i 10×13 cm
  • 15 kopier i 6×9 cm
  • 30 kopier i 6×4 cm

Pris for 30 kopier i 6×4 cm, 15 kopier i 9×6 cm eller 9 kopier i 13×10 cm: 1900 kr inkl. moms og levering

198_A7A9529